Портфолио на Web Media Group

Web Media Group се фокусира върху проекти в две основни насоки: онлайн медии и онлайн търговия.

Сред онлайн медиите, Web Media Group притежава и управлява сайтовете news.bg, money.bg, topsport.bg, lifestyle.bg. В сферата на електронната търговия, Web Media Group притежава и управлява Gladen.bg, който предлага онлайн поръчка на храна по домовете.

Портфолио на Web Media Group

News.bg

News.bg

News.bg предоставя актуални новини от страната и чужбина, анализи, коментари и интервюта. Обхваща всички актуални и интересни теми от обществения, политически и икономически, живот.

News.bg новини, анализи, коментари - 24 часа всеки ден, за да бъде аудиторията информирана за събитията по света и в страната. Неуморният редакторски и журналистически екип търси новините на деня, за да ги представи преди всички.

News.bg е първият български информационен сайт, основан на 1 ноември 1998 година и официално стартиран на 10 ноември 1998 г. в Интернет. News.bg се отличава с бързина на публикуване на новини, търсене на всички гледни точки, специална рубрика за коментари и анализи, видео материали от мястото на събитието.

В news.bg любопитния читател ще намери - новини от икономическия, политически и обществен живот, но и ще научи най-новото в спорта и най-любопитното от светския живот не само в България, а и по света.

Вижте сайта

Money.bg

Money.bg

Money.bg е сайт с финансова и икономическа насоченост, чиято цел е да предлага интересно и актуално съдържание от сферата на бизнеса, икономиката, финансите, технологии, лични финанси, кариерно израстване и любопитна информация свързана с парите.

Money.bg има за цел да предоставя тази информация на разбираем за масовата аудитория език, като същевременно не напуска обхвата на съдържанието си.

Money.bg предлага също анализи, коментари, както и собствени разработки на икономическа тематика.

През ноември 2006 година, Money.bg печели наградата на конкурса "БГ Сайт" за най-добър сайт в категория "Финанси".

На 11 ноември 2015 година, Money.bg е с изцяло нов дизайн, както и обновена концепция за съдържанието.

Вижте сайта

Topsport.bg

Topsport.bg

Topsport.bg е първият български спортен сайт. Появява се на бял свят на 24 април 2002 година. Включва в себе си богат набор от информация под формата на новини, видео, снимки, статистика, коментари и анализи.

Topsport.bg се фокусира върху футбол, баскетбол, волейбол, тенис, формула 1, моторни и зимни спортове. Сайтът отразява различни спортни събития, включително и аматьорски спортове.

Акцентът на Topsport.bg са новините в реално време и максимално бързото им отразяване след като са се случили.

През ноември 2006 година, Topsport.bg печели наградата на конкурса "БГ Сайт" за най-добър сайт в категория "Спорт".

На 19 април 2016 година, Topsport.bg се промяня с изцяло нов дизайн, който има за цел да даде още по-добро изживяване за читателите, независимо от устройството на което четат.

Вижте сайта

Lifestyle.bg

Lifestyle.bg

Lifestyle.bg е онлайн издание, което показва най-интересното от живота на съвременния човек: тенденциите, звездите и историите около всички тях.

Lifestyle.bg е за свободното време, за пътуването, за интересните идеи и събития, за модата, за киното, за технологиите, за луксозните стоки, за полезните джаджи, за големите и за малките коли и за всички страни от живота на съвременния човек, които ни карат да се усмихваме и правят деня ни по-добър.

Екипът на Lifestyle.bg използва всички похвати на съвременната журналистика, като съчетава красиви и внимателно подбрани снимки, точното видео съдържание и текстове, написани по забавен, достоверен и остроумен начин.

Вижте сайта

Gladen.bg

Gladen.bg

Gladen.bg предоставя услугата за поръчка на храна онлайн. Сайтът работи с над 100 ресторанта в основните градове в България.

Gladen.bg е създаден в края на 2005 година. Спечелил е всички награди в българския уеб: БГ сайт, Златен чадър, Компютърно пространство и Медиамикс.

Придобит е от Уеб Медия Груп през 2007 година и оперира в София, Пловдив, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Габрово, Несебър и други градове.

Вижте сайта