"Уеб Медия Груп" АД търси да назначи енергичен, добре образован и опитен журналист на позицията "Главен редактор - News.bg".

Идеалният кандидат следва да има сериозен журналистически опит, да е изключително добре запознат с новите технологии в интернет, както и да има отличен английски език. Да прави разлика между импресия, посещение и посетител е най-малкото, което очакваме от него.

Главният редактор ще управлява екип от над 10 човека на ежедневна база и ще организира тяхната работа. Затова от него се очаква да притежава прекрасни мениджърски и комуникационни умения. Отличните умения за работа с приложим за позицията софтуер се подразбират.

Преди всичко главният редактор следва да изгради стратегия за съдържанието на медията, да подготви план за реализацията му и да го реализира.

Главният редактор е отговорен за планирането и осъществяването на интервюта, работа с външни автори, създаване на собствени коментари и анализи и пряко участие в процеса по създаване на съдържание.

Ето и минималните изисквания за позицията:

  • Минимум 2 години опит като главен редактор, заместник-главен редактор или аналогична позиция в онлайн медия.
  • Отлично и свободно владеене на английски език.
  • Отлични комуникационни умения.
  • Доказан опит в управлението на хора.
  • Отлични компютърни умения и знания, свързани с оперирането на онлайн медия.

Ако не отговаряте на изискванията, не губете собственото си време да кандидатствате. А ако не сте в състояние да оформите подходящо собствената си автобиография, едва ли ще сте в състояние да оформите облика на цяла медия.

Изпратете ни автобиография и каквото друго сметнете за необходимо на news@wmg.bg.