ГЛАДЕН.БГ е единственото място в българския интернет, където може да се поръча храна с възможност за онлайн плащане.

Създаден в края на 2005 година сайтът вече е притежател на всички награди в българския уеб: БГ сайт, Златен чадър, Компютърно пространство и Медиамикс.

Към момента регистрираните потребители, които ползват услугите на каталога за доставка на храна са над 10 000. Те имат възможност да удовлетворят кулинарните си предпочетания от менюто на 60 ресторанта и вериги заведения. Освен това от страницата може да бъде направена поръчка още на вода, детска кухня, торти, сладоледи, кошници с плодове, вина, погачи и кетеринг от още 16 фирми.

ГЛАДЕН.БГ покрива територията на София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе,Стара Загора, Благоевград и Перник. Предстои услугите на сайта да бъдат достъпни и за жителите на Велико Търново и Банкя.

Амбициите на УЕБ МЕДИЯ ГРУП е да развие сайта в технологично отношение, да направи по-персонализирани и удобни услугите за клиентите и да превърне портала за поръчка на храна в хранителен помощник и съветник.

С новата си придобивка УЕБ МЕДИЯ ГРУП обогатява портфолиото си с един комерсиален проект, насочен към предлагане на услуги за най-активната и модерна част от българските потребители.